Om motorcykelradion

Tomas och Johanna i studion

Motorcykelradion är en podcast som handlar om motorcykelåkning, kort och gott. Om den där svårdefinierbara känslan som i brist på annat brukar kallas frihet. Den känslan som varken är märkesbunden eller har att göra med hästkrafter och kubikantal. Som inte bryr sig om ålder, kön eller läggning. Som bara registrerar ett nu. Hela tiden. Jag som en gång startade motorcykelradion heter Tomas Jennebo och ägnar mig huvudsakligen åt radio- och podcastproduktion, utbildning av journalister och andra som vill bli bättre på att kommunicera med ljud. 
I början av 2022 kom så Johanna Sandgren med i projektet. Johanna är journalist till yrket och när hon sedan blev med mc-kort och hoj sommaren 2021 var det ganska självklart att hon skulle kliva in med sina kunskaper och sitt perspektiv. Vilket också resulterade i en utökad produktion och nytt ljud i skällan. Motorcykelradion 2.0 var därmed ett faktum.

Du når oss på den gemensamma adressen brumbrum@motorcykelradion.se

 

 

3 thoughts on “Om motorcykelradion


    • Silja kommer att skicka vykort, precis som förra året. Kanske kan det bli någon livesändning också. Vi har ju en deal med Manx Radio, som har sändningsrättigheterna, att få sända live från racen närhelst någon svensk är med och kör. Tyvärr har vi inget svenskt deltagande i år, så blir det live har vi svårt att sända från själva racet. Men något ska vi väl kunna hitta på.


  1. Vad kul att den ihopbeckade motorn kom igång igen, trots spindelväven mellan vevstakarna. Våren kommer med stormsteg nu och även Motorcykelradion! Tack för det Tomas!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.